Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
1974 ABBA Tribute Show-The Greatest Hits Tour

I över två decennier har de brittiska medlemmarna artistgruppen ”1974 Tribute to ABBA” turnerat runtom i världen och spelat ABBA:s oförglömliga hits. Nu är de aktuella med sin största Sverigeturné hittills. De är ett av de mest respekterade ABBA-tributebanden i världen, som spelat för slutsålda salonger i Chile, såväl som för publikhav på 80 000 personer i Storbritannien.

Bandet, som består av Robert Arnall, Aileen Mclaughlin, T J Davis och Jules Dodd har flera gånger fått beröm av medlemmar ur originalbandet ABBA. Bland annat kom Agnetha Fältskog backstage en gång för att tacka och påpeka hur otroligt bra deras röster var. Den samlade erfarenheten i bandet är imponerande, de har spelat med många stora artister som till exempel Sir Tom Jones, Blur, Stereophonics, Lisa Stansfield, Cat Stevens, Shanaia Twain och Rod Stewart.

Under 13 kvällar hösten 2022 kommer bandet att blanda pärlor ur ABBA:s rika musikskatt med lika delar nostalgi som eufori. Missa inte detta!

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis och giltigt fotolegitimation vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Förbeställ!

Under rådande restriktioner så är Markelius bar & Café endast öppen för de som förbeställt. Här kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.