Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Anders Ekborg & Gunilla Backman – En stilla jul
Traditionen och publiksuccén fortsätter! Föreställningen En stilla jul med Anders Ekborg ger sig ut på en efterlängtad turné under julen 2021. Med sig som gäst har han Gunilla Backman – en av Sveriges mest lysande musikalstjärnor.
Anders Ekborgs En stilla jul har sedan år 2010 blivit en årlig konserttradition som, efter ett inställt pandemiår 2020, nu är tillbaka med full energi. Tillsammans med fantastiska musiker som Bengt Magnusson (gitarr), Stefan Nilsson (piano) ,Thomas Bergqvist (klaviatur) och Atida Stahlhammer (cello) sätter Anders Ekborg stämningen med en rik repertoar av klassiska liksom moderna julsånger, sammanvävt av Ekborgs personliga och aktuella mellansnack. Årets turné bjuder dessutom på gästbesök av Gunilla Backman – en av Sveriges mest folkkära musikalstjärnor.
Upptäck jultraditionen på nytt – lys upp decembermörkret och kom i julstämning med En stilla jul.

Medverkande
: Anders Ekborg, Gunilla Backman, Bengt Magnusson, Stefan Nilsson,Thomas Bergqvist & Atida Stahlhammer
Arrangör: Mt Live AB

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042 -10 42 80
Pausa i Markelius Bar & Café

I Markelius Bar & Café kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka samband. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert. Det går också bra att beställa i Lilla Baren i övre foajén utanför stora konsertsalen. Vill du slippa att köa i pausen, förbeställ mat och dryck i samband med ditt biljettköp.

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här