Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Babblarna Första Musikalen

Dundersuccéerna med Babblarnas musikaler och över 700 spelade föreställningar fortsätter! En färgglad, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans. Ni får träffa roboten Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram ”Diddi”, sjunger fram ”Doddo”, viskar i brevlådan efter ”Bibbi” och stampar fram ”Dadda”. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Här är jag” och många, många fler. Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter. Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart också välkomna!)

Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still!

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis och giltigt fotolegitimation vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Lämna gärna barnvagn hemma då den inte kan tas med in. Ta med sittkudde, till exempel en bälteskudde för bilen att sitta på.

OBS! Samtliga i publiken behöver biljett, även de små som sitter i knäet.

Förbeställ!

Under rådande restriktioner så är Markelius bar & Café endast öppen för de som förbeställt. Här kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.