Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Game of Thrones – The Concert Show

TV-serien ”Game of Thrones” genomslagskraft världen över har blivit enorm. De musikaliska mästerverken är skapade av kompositören Ramin Djawadi från Duisburg.

“Game of Thrones – The Concert Show“ är en exklusiv och gripande föreställning. På scenen framförs musiken av en orkester, stor kör och solister. Skärmanimationer och visuella effekter kommer bidra till att förstärka upplevelsen. En exklusiv föreställning hyllad av både publik och press.

Välkommen till Westeros med “Game of Thrones – The Concert Show“! En fantastisk musikalisk upplevelse som väcker de sju kungarikena till liv med en extraordinär intensitet och modern teknologi.

Den kritikerrosade och Emmy-belönade HBO-seriens fans kommer att kliva rakt in i det stora äventyret. Publiken bjuds på en mäktig föreställning och får återuppleva spänningen med drakarna, mysteriet kring den ansiktslöse mannen och ikoniska scener som till exempel ”The red wedding”. Missa inte denna upplevelse!

Medverkande
Stephen Ellery, konstnärlig ledare
cirka 100 solister, sångare och musiker från Cinema Festival Symphonics

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis och giltigt fotolegitimation vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Föreställningen arrangeras av Julius Production.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Förbeställ!

Under rådande restriktioner så är Markelius bar & Café endast öppen för de som förbeställt. Här kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.