Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
HSO – Familjekonsert Världar av vatten – världar av liv

Biljetter till konserten släpps längre fram. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få senaste information.

Vatten. Det bara finns där. Samtidigt som allt liv på jorden är beroende av det. Livsnödvändigt. Det porlar, droppar, kluckar och brusar. Ljudet av vatten är musik. Fotografen och filmaren Johan Hammar har rest runt i Sverige för att skildra våra fantastiska vattenmiljöer. Från havets vajande undervattensängar till älvens frustande forsar, källan där markens kristallklara vatten bubblar upp, och till Sveriges topp där glaciärens tusenåriga is sakta smälter. Det blir en upptäcktsresa med foto, film, musik och berättande. Om det viktigaste vi har – vårt vatten.

Johan Hammar: Vattenkonsert

Helsingborgs Symfoniorkester

Rekommenderas från 6 år Konsertens längd: 50 min

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80
Pausa i Markelius Bar & Café

I Markelius Bar & Café kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka samband. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert. Det går också bra att beställa i Lilla Baren i övre foajén utanför stora konsertsalen. Vill du slippa att köa i pausen, förbeställ mat och dryck i samband med ditt biljettköp.

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här