Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
HSO – Mot Bergakungens sal – Familjekonsert Allsång och trolltyg på Konserthuset

FÖLJ MED BARNENS FAVORIT, Ayla Kabaca, och HSO in i en mystisk och spännande värld. Med hjälp av nordisk musik från sekelskiftet och bilder av John Bauer får vi möta skogens olika troll, jättar, häxor och djur. Hjälp till att natta trollmors alla barn och hör historien om det gamla, fula trollet som en gång kom på besök med en luftballong. Träffa också sagornas prinsessor och prinsar och hjälp till att leta efter den försvunna skatten, en skatt som tillhör självaste Bergakungen. Se till att hålla någon hårt i handen när vi beger oss in i Bergakungens sal. Det sägs nämligen att han inte är särskilt förtjust i människor…

Medverkande
Helsingborgs Symfoniorkester
Presentatör Ayla Kabaca
Dirigent Marjolein Vermeeren

Helsingborgs Kulturskolas suzukielever, under ledning av Maria Jansson och Maria Ille André, underhåller i foajén från kl 14.15!

Pyssel och pannkakor
Musik upplevs bäst när alla är mätta och glada. Därför har vi smarriga pannkakor med sylt och grädde till försäljning i Markelius Bar & Café en stund före våra familjekonserter på lördagar. Vill man pyssla lite kan man göra det också från 13.30.

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten, eller i pausen på de konserter som har paus. Beställningen måste göras senast onsdag 13 mars kl 23.00. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborgskonserthus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close