Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Magnus Carlsson – från Barbados till Gamla stan

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen att återigen åka ut på stor turné. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl som – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär Från Barbados till Gamla stan.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen Från Barbados till Gamla stan. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publik hyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se

Arrangör: Krall Entertainment

Viktig information
Biljetter köpta till 12 april och 12 september 2020 klockan 19.30 samt 2 april 2021 klockan 19.30 gäller för 10 april 2022 klockan 18.00. Vid biljettfrågor, kontakta arrangören genom att mejla till info@krall.se

Rullstolsplats bokas på tel 042-104280

Hjärtligt välkomna!

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här