Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
No Business Like Show Business – Musikalkonsert

En musikalkonsert i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. I Helsingborg gästas konserten av fantastiska sångaren, skådespelaren, dansaren och koreografen Karl Dyall. Fyra solister i absolut toppklass, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne, bjuder publiken på de största och mest kända musikallåtarna. Dessutom avslöjas de tidigare outtalade berättelserna bakom våra mest älskade musikaler: Vi får ta del av de smaskigaste skildringarna, de roligaste intrigerna och allt det räv- och rackarspel som ägt rum bakom kulisserna i jakten på de stora succéerna.

Dessutom bjuder vi publiken på några viktiga ingredienser som behövs för att skapa en framgångsrik musikal. Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi, sammanflätat till en röd tråd i ett nyskrivet manus av den kände musikalkompositören Jan-Erik Sääf. Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen ”No Business Like Show Business” går inte att komma.

Medverkande
Gästartist: Karl Dyall
Musikalartister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne
Kapellmästare: Jan-Erik Sääf med orkester.

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis och giltigt fotolegitimation vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Konserten arrangeras av Set The Stage – Entertainment. Vid biljettfrågor, kontakta arrangören på e-postaddress info@setthestage.se.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Förbeställ!

Under rådande restriktioner så är Markelius bar & Café endast öppen för de som förbeställt. Här kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.