Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Robert Wells med Tonicaorkestern

Tonicaorkestern är en Helsingborgsorkester med gedigen repertoar som har den stora glädjen att få hälsa musikern och entertainern Robert Wells välkommen tillbaka till Helsingborg. Han är känd för sin unika publikkontakt och framgången med ”Rhapsody In Rock” är en av Sveriges kanske största musikaliska succéer någonsin.

Detta blir sjunde gången Tonicaorkestern får äran att samarbeta med denne estradör. Deltar gör även Lasse Risberg på bas, Roine Johansson på trummor och sångerskan Maria Wells, som bland annat har turnerat världen runt med ”Rhapsody In Rock”, samarbetat med Lionel Richie och framträtt i Royal Albert Hall.

Tonicaorkestern består av 60 musiker och dirigeras av Christer Ekstedt, omtyckt musikprofil, trumpetpedagog, dirigent och trumpetsolist med regelbundna konserter i södra Sverige.

Varmt välkomna till en festlig helkväll på konserthuset!

Medverkande
Gästartist: Robert Wells
Bas: Lasse Risberg
Trummor: Roine Johansson
Sångsolist: Maria Wells
Tonicaorkestern under ledning av Christer Ekstedt

Arrangör: Föreningen Tonicaorkestern

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis och giltigt fotolegitimation vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80

Förbeställ!

Under rådande restriktioner så är Markelius bar & Café endast öppen för de som förbeställt. Här kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert.