Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Snövit – The Musical

Föreställningen flyttad till 16 oktober 2022.

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.

Snövit i ny tappning
Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor. Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit in i den mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de legendariska dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 130 000 besökare runt om i landet.

Manus, regi och koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Producent: Anna Norberg
Medverkande: Bragi Bergsson, Anna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Rusch, Maria Edner, Carl Fredric Bengtsson, Maja Söderström.
Se trailer HÄR
Lyssna på musiken från Snövit – The Musical på Spotify HÄR
Läs mer om föreställningen hos arrangören HÄR
Rekommenderad ålder: från 3 till 100 år

Viktig information!

Biljetter köpta till 24 oktober 2021 och 23 oktober 2021 gäller till
datumet 16 oktober 2022.

Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80

Hjärtligt välkomna!

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här