Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
Sweet – Greatest Hits Tour

Idag har glamrocksbandet Sweet en samlad låtskatt med över 70 hitlåtar som saknar motstycke. Det är de bästa, mest älskade låtarna bandet bjuder på i ”Sweet – Greatest Hits Tour”. Gruppen har fram till idag sålt mer än 55 miljoner skivor och är ett av de absolut största banden från 70-talet.

I början av 70-talet slog det brittiska glamrockbandet Sweet igenom med dunder och brak. Genom ett pärlband av stora hits som ”Funny Funny”, ”CoCo” och ”Poppa Joe” säkrade bandet sina första listplaceringar. Det var dock favoriterna ”Blockbuster”, ”Teenage Rampage” och ”Ballroom Blitz” som vann bandet en definitiv plats bland glamrockens största legender.

Originalsättningen av Sweet lades ner när sångaren Brian Connolly slutade 1979. Det var i många årtal om en återförening, men det blev aldrig av innan Connolly gick ur tiden. I dag är gitarristen Andy Scott bandets enda kvarvarande originalmedlem och med honom turnerar Sweet över hela Europa med stor succé, bland annat på musikfestivalen Sweden Rock.

Missa inte detta!

Arrangör: Besterman Sweden AB

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här* har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis. https://helsingborgskonserthus.se/information-om-restriktioner-i-publikantal-med-anledning-av-covid-19/

Rullstolsplats bokas på telefon 042-10 42 80.

Pausa i Markelius Bar & Café

I Markelius Bar & Café kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka samband. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert. Det går också bra att beställa i Lilla Baren i övre foajén utanför stora konsertsalen. Vill du slippa att köa i pausen, förbeställ mat och dryck i samband med ditt biljettköp.

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här