Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll
The Music of Les Misérables

Boublil och Schönbergs mästerliga musikalverk landar i Helsingborg och gör entré med dunder och brak. Orkestern, under ledning av Stephen Ellery, imponerar om och om igen med de känslosammaste scenerna från filmsuccén år 2012. Ellery låter produktionens femton solister och fantastiska kör blända publiken med all sin stjärnglans.

”Les Misérables” av Boublil och Schönberg är den musikal som spelats och framförts längst i hela världen och fortsätter att beröra oss med känslosamma melodier som ”I Dreamed a Dream”, ”One Day More”, ”Do you Hear the People Sing” och ”On My Own”. Rollen som Jean Valjean gestaltas av musikalstjärnan Daniel Koek, som vi känner igen från ”Les Misérables” 25-årsjubileum på Royal Albert Hall i London. Koek får sällskap av West Ends finaste solister, bland annat Greg Miller Burns, Richard Munday och Chloe Taylor.
”The Music of Les Misérables” träffar rätt i prick och går rakt in i hjärtat. Missa inte denna fantastiska uppsättning. ?
Medverkande: Stephen Ellery (konstnärlig ledare) och Cinema Festival Symphonics med solister från West End i London
Arrangör: Julius Production AB

Viktig information
Från och med den 1 december 2021 behöver alla som är över 18 år visa vaccinationsbevis vid besök på Helsingborgs Konserthus. Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vaccinationsbevis.

Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.
Pausa i Markelius Bar & Café

I Markelius Bar & Café kan du ta ett glas vin och en räksmörgås eller njuta av nybryggt kaffe och en kaka samband. Serveringen öppnar 1,5 timme innan konsert. Det går också bra att beställa i Lilla Baren i övre foajén utanför stora konsertsalen. Vill du slippa att köa i pausen, förbeställ mat och dryck i samband med ditt biljettköp.

HSO Play

Lyssna gratis på musik från Helsingborgs Symfoniorkester – när och var du vill.

Se & lyssna här