Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Så här kan du bli vår partner och skapa värde!

Helsingborgs Symfoniorkester & Konserthus har tydliga riktlinjer och strategier i arbetet med värdeskapande partnerskap och CSR.

Vårt primära mål är att träffa affärsmässiga överenskommelser som på ett tydligt sätt stärker varumärkena för båda parter. Vi vill också inleda samarbeten med företag från det lokala, regionala och nationella näringslivet.

I likhet med alla stadens verksamheter verkar vi i riktning mot Helsingborg 2035 – visionen om den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade staden. Vi kan ge organisationer och näringsliv en unik möjlighet att associeras med ett av Sveriges starkaste varumärken inom kultur- och upplevelsebranschen.

Vill du bli en hjälte? Det fixar vi!
Vi arbetar aktivt med att öka musikintresset hos den unga generationen, inte minst genom våra välbesökta skolkonserter och produktioner med unga och för unga.

Nu kan vi också presentera ett nytt samhällsengagerande projekt med Helsingborgs Konserthus där företag i vår region erbjuds möjlighet att stödja en hjälporganisation genom musikupplevelser! I korta drag går det till så att ni som företag köper ett biljettpaket med HSO-konserter som ni donerar till valfri hjälporganisation, som i sin tur tar på sig ett värdskap att genomföra aktiviteten med sina medlemmar.

Genom detta projekt kan vi tillsammans tillgängliggöra den klassiska musiken för personer som kanske aldrig tidigare fått möjlighet att uppleva en konsert på Helsingborgs Konserthus. En äkta hjälteinsats från både företaget och mottagande hjälporganisation!

Vill du också bli en hjälte?
Skicka din intresseanmälan redan idag till: malin.hollgren@helsingborg.se.
Malin Hollgren, Helsingborg Arena & Scen
Mobil: 0730-55 04 48

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborgskonserthus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close