Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Otuktat

Fredrik Österling bloggar

Otuktat

Slår man upp ordet otuktat i en av alla internet-varianter på den gamla synonymordboken, får man bl.a. följande förslag: ouppfostrat, ovårdat och vildvuxet.

I denna blogg tänkte jag ägna mig att göra iakttagelser om musiklivet men också om sådant som normalt äger rum bakom konsertkulisserna, osynligt för publikens ögon.

Ni kan vänta er både debattinlägg om kulturpolitiska skeenden och texter som kåserar kring vad solister, dirigenter, musiker och den administrativa personalen har för sig i det dagliga arbetet. Eller varför inte en inblick i programrådets arbete, hur vi ligger till i jämställdhetsfrågan eller vilka mål vi (HSO och Konserthus) ser som viktigast för framtiden.

Vildvuxet är kanske den synonym jag skulle välja för just detta sammanhang. Men det beror så klart på vem som läser. Alldeles säkert kommer en och annan att uppfatta mina ibland (är jag rädd) vanvördiga iakttagelser som både ouppfostrade och ovårdade. I så fall hoppas jag ni använder kommentarsfältet. Debatt är kul.

Även ni som skulle råka tycka att det jag skriver är kul och tankeväckande får mer än gärna kommentera. Även bekräftelse är nämligen kul.

Kanske kan sedan kommentarsfältet användas som utgångspunkt för en bloggopera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of helsingborgskonserthus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close